Badetøj

Viser 1–40 af 89 resultater

Viser 1–40 af 89 resultater

Badetøj til piger

Søger du badetøj til piger, så er du kommet det helt rigtige sted. Er du samtidig vild med vand? En tur på stranden eller i svømmehallen kræver det helt rigtige outfit – og det kan vi hjælpe dig med at finde her hos teenstyle.dk. Vi har altid et flot og lækkert udvalg af badetøj i mange forskellige varianter. Du finder feminint badetøj og badetøj til den sporty pige. Er du til farver, mønster eller ensfarvet badetøj, så kan vi helt sikkert klare det. Vi sørger altid for at have et flot udvalg af badedragter og binikier til enhver personlighed.

Bikini til teenager – sporty og feminine

Du finder altid et flot og stort udvalg af bikinier til teenagepiger. Vi køber bikinier fra mange forskellige leverandørere, og prøver hele tiden, at finde de bedste varer til alle de forskellige typer af piger. Smag er jo meget forskelligt, og en bikini skal du føle dig godt tilpas i. Er du en sporty- eller drengepige, så finder du selvfølgelig også en flot bikini som passer perfekt til dig. Det er de mere sporty typer som har bryderryg med en tilhørende hotpants- eller brief trusse. Vi har selvfølgelig også de klassiske trekantbikinier eller halterneckbininier. Er du til farver eller mønster, så finder du helt sikkert en flot bikini som passer til dig.

Badedragt til teenager

Mange teenagepiger vil allerhelst have en badedragt på. De føler ikke at de er “så nøgne”, og med en badedragt, kan de føle sig mere “dækket” samtidig med, at de kan nyde solen eller svømmehallen. De vil dermed også føle sig godt tilpas. Vi forhandler alle typer af badedragter til unge. Du finder vores badedragter til teens piger fra størrelse 10 år – 18 år samt voksen størrelser XS – L. Vi har ALT i badedragter til piger.

Hos teenstyle.dk finder du kort og godt ALT i badetøj til unge piger fra str. 10 – 18 år samt voksen XS – L. Klik ind nu og find din sommerfavorit.