Badetøj

Viser 1–40 af 99 resultater

Viser 1–40 af 99 resultater

Badetøj til drenge

På teenstyle.dk har vi et stort udvalg af lækkert badetøj til drenge – tweens og teens i alderen 10-19 år. Vi har desuden badeetøj i de helt gængse voksenstørrelser fra str. XS-XL. Ganske enkelt fordi at unge mennesker idag er høje. Her finder du fedt badetøj, hvad enten det er til en tur på stranden eller i svømmehallen. Vi har mange forskellige varianter lige fra badetights, surfershorts til korte og lange badeshorts.

Badetøj fra kendte mærker

Teenstyle.dk fører badeshorts fra gode og anerkendte brands som: Tommy Hilfiger, H20, Petrol, Björn Borg, Jack & Jones, Calvin Klein, Kappa, Puma, Esprit, Lacoste, Cost:Bart og Hummel. Du kan købe alt dit badetøj til drenge fra størrelse 10 år – XL voksenstørrelse.

Badetøj med farver eller print

Er du vild med print på dine badeshorts, så finder du dem hos teenstyle.dk. Printet er selvfølgelig altid afhængig af sæsonen og i det hele taget, hvad modetendenserne siger. Er du mere til de klassiske og ensfarvede badeshorts – så finder du selvfølgelig også dette. Se det lækre udvalg af shorts til teenagere og find netop det par, der passer til din stil og dine behov. Vi har helt sikkert nogle badebukser som er din stil. Køb badeshorts og badetøj på teenstyle.dk.

Pas godt på dit badetøj

Ønsker du at dit badetøj holder mere end én sæson, så er det yderst vigtigt at du passer godt på det og behandler det rigtigt. Det betyder, at du aldrig må bruge skyllemiddel når du vasker dine badebukser. Det kan få elastik til at blive slap og få evt. UV faktor til at forsvinde. Har du været i svømmehallen er det vigtigt, at du altid skyller dit badetøj op i hånden.

Badetøj udsalg

Hos teenstyle finder du altid et stort udvalg af nedsatte badeshorts til drenge. Du kan spare op til 70% på massevis af badetøj til unge.